Sunteti aici: Home  »  Ascensoare si lifturi  »  Ascensoare hidraulice pentru persoane si materiale

Ascensoare hidraulice pentru persoane si materiale


Daldoss Easylife

Ascensoarele hidaulice sunt ideale pentru transportul pe verticala in cladiri cu regim mic de inaltime si trafic scazut. Va prezentam produsul Easylife de la Daldoss.

Liful hidraulic compact pentru pasageri Easylife este conceput in special pentru cladirile rezidentiale. Sarcina sa este variaza intre 180 Kg si 550 Kg, iar viteza de deplasare este pana la 0,5 m/s.

Disponibil si cu structura cadru de suport pentru a fi folosit atat in interiorul sau in exteriorul resedintei! Easylife de la Daldoss poate fi echipat cu usi automate sau semi-automate, ceea ce-l face solutia ideala pentru cladirile deja construite. Deloc intamplator, Daldoss il recomanda drept „liftul pentru spatii imposibile”.

Solicita ofertapentru ascensoare

Este solutia ideala pentru a transporta bunuri intre etajele unui hotel, restaurant, club, farmacie, cladiri de birori, depozite sau magazine.

Experienta si cunostiintele acumulate in cei 60 de ani de cand construiesc lifturi destinate celor mai importante piete din lumea intreaga, au facut ca Daldoss sa poata oferi o gama moderna de lifturi, cu tehnologie de ultima ora care se remarca prin spatiul minim ocupat si designul modern.